Autonvuokraus Islannissa

Auton vuokraukseemme sisältyy autonvuokraus valitussa autoluokassa, rajoittamattomat ajokilometrit, CDW-vakuutus, TW-varkausvakuutus, PAI-henkilövakuutus ja arvonlisävero 25,5%. Kaikki hinnat ovat vuorokausihintoja (1 vrk=24 tuntia).

 

Autot ja rajoitukset

Valittavana on autotyyppi, ei auton merkki eikä malli. Tavalliset henkilöautot eivät sovellu ajamiseen sisämaassa. Ainoastaan 4-vetoisilla (luokat G,H,L, I, R, K, P ja O) autoilla on sallittua ajaa F alkuisilla teillä, Kjolur tiellä nr 35 sekä Kaldidalur tiellä nr 550. 

 

Ajokortti, luottokortti ja ikä

Auton vuokraamista varten kuljettajalla tulee olla vähintään vuoden voimassa ollut suomalainen ajokortti, 20 vuoden ikä ja voimassaoleva luottokortti (Visa, Mastercard). Kalleimmissa autoluokissa vähimmäisikävaatimus on 25 vuotta. Auton vuokraushintoihimme sisältyy 1 kuljettaja. Lisäkuljettaja on mahdollista varata lisämaksusta 23 €/vuokraus.

Auton luovutus Reykjavikissa/Akureyrissa

Vuokra-autoa ei toimiteta hotelliin. Auton saa käyttöönsä autovuokraamosta. Auto tulee palauttaa samaan paikkaan toimiston aukioloaikana. Mikäli tämä ei ole mahdollista, asiasta tulee sopia vuokraamon kanssa, ja tällöin avaimen voi jättää vuokraamoon postilaatikkoon. Muista täyttää bensatankki autoa palauttessasi.

 

LentokenttämaksuLisämaksuna veloitetaan 31 € /auto, kun auton nouto ja/tai jättö on lentoasemalta. Klo 19.00-6.00 välisenä aikana lisämaksu on 54 €/auto. Korkeampi veloitus vain kesäkauden ulkopuolella. 

 

Vakuutukset

Saga Matkojen autohintoihin sisältyy normaali CDW-vakuutus, jossa omavastuu on 1325-2415 eur autoluokasta riippuen, ottamalla SuperCDW-vakuutuksen omavastuu laskee 350-650 euroon. SuperCDW-vakuutuksen lisämaksu on 11-15 eur/vrk autoluokasta riippuen. Vakuutukset eivät korvaa mm. jokien poikkiajon/irtokivien/hiekkamyrskyjen/eläinten aiheuttamia vahinkoja pohjalle, pellille, tuulilasille, ajovaloille ja renkaille.

 

Sand & Ash Damage Waiver (SADW) on uusi vapaaehtoinen vakuutus, joka kattaa hiekka/tuhkamyrskyjen aiheuttamat vahingot. Lentävä tuhka, hiekka, sora, hohkakivi, tms. materiaali voi aiheuttaa huomattavaa vahinkoa koko autoon; maalipinta, ikkunat ja valot. SADW on ainoa vakuutus näitä varten ja se ei sisälly muihin vakuutuksiin. SADW on 13 eur/vrk, omavastuuosuus 170 eur. 


On tärkeää, että Islannissa ajaessa noudatetaan viranomaisten ohjeita sää- ja tieolosuhteista. Tiedotteita saa soittamalla numeroon +357 1778 Islannin tiehallinto ja +357 902-0600 Islannin ilmatieteenlaitos.

 

Autovuokraamon aukioloajat

Reykjavik

Keflavikin lentokenttä: auki aina lentojen lähtiessa ja saapuessa.

Reykjavik: ma-pe 08:00-18:00, la 08:00-17:00, su 09:00-17:00

osoite: Skeifan 9, Reykjavik

 

Akureyri

Akureyrin lentokenttä: auki aina lentojen lähtiessa ja saapuessa.

Akureyri: ma-pe 08:00-18:00, la 08:00-17:00, su 09:00-17:00

osoite: Tryggvabraut 12, Akureyri

 

Autonvuokraus + lento tai hotellimatkaAutonvuokraukseen kannattaa yhdistää Saga Matkojen lento + hotelli -paketti. Jos suunnittelet liikkumista pääosin Reykjavikin ulkopuolella, kannattaa valita lennon lisäksi vähintään yhden yön majoitus Reykjavikissa. Kysy päivän lentohintaa Saga Matkoista.Varaa tästä

Kuvagalleria


Varaa Islannin matkat online!