Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Varauspyyntö

Täytettyänne tarjouspyyntölomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista.

Etelästä pohjoiseen: Bergen–Kirkkoniemi

Hurtigruten laivatVain suorat lennot
Matkustuspäivissä on joustoa
(ilmoita tarkemmin viestikentässä)

Matkustuspäivät

Yhteystiedot

Matkustajat

Etu- ja sukunimi Syntymäaika

Viesti

Tilaa Saga Matkojen uutiskirje

*Mikäli valitset huonetyypiksi "Muu", ole hyvä ja kirjoita toivomuksesi viestiin.
*Mikäli täydennät olemassa olevaa varaustasi, muista ilmoitaa varauksen numeron viestiin.

Suojauskoodi

Ole hyvä ja klikkaa "En ole robotti" suojauskenttää tarjouksen vahvistamiseksi
Varaa tästä
Hinta: alk. 585 €
Kesto: 7 pv

Matkapäivät: Lähdöt joka päivä

20 % alennusta lähdöistä välillä 14.8.2017–31.1.2018. Voimassa 4.9. asti.

Norjan länsirannikkoa pitkin kulkevaa laivareittiä ei suotta kutsuta maailman kauneimmaksi merimatkaksi. Jo norjalaiset viikingit käyttivät väylää tuhat vuotta sitten. Hurtigruten laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen välillä jo yli sadan vuoden ajan. Vain muutaman tunnin avomeriosuudet katkaisevat uskomattoman kauniit vuonomaisemat. Muuten reitti kulkee pääosin saariston suojassa. Matkalla kannattaa rentoutumisen lisäksi osallistua myös retkille.

 

Palvelut englanniksi.

Reittikartta

Matkaohjelma

Lennot + hotelli

Risteilyn hintaan ei sisälly lentoja eikä hotellimajoituksia. Autamme teitä mielellämme lento- ja hotellivarauksissa. Pyydä päivän tarjous!

Päivä 1 Ålesund ja Geirangerfjord

Vierailusatamat: Florø, Måløy, Torvik, Ålesund, Molde

Laiva lähtee Bergenistä talvikaudella klo 22:30 ja kesäkaudella klo 20:00. Purjehdimme kohti pohjoista ja Ålesundia, joka on kaunis jugendkaupunki. Tämän jälkeen jatkamme upeaan, UNESCON maailmanperintökohteena tunnettuun Geirangerinvuonoon, joka on vertaansa vailla oleva luonto- ja kulttuurielämys ja jossa pääsee myös ajamaan alas pitkin kiemurtelevaa Trollstigenin tietä.

Päivä 2 Trondheimin kuninkaallinen kaupunki

Vierailusatamat: Kristiansund, Trondheim, Rørvik

Trondheimin arkkitehtuuri ja ympäristö luovat kauniit puitteet mille tahansa retkelle olipa kyse sitten opastetusta kierroksesta Nidarosin katedraalissa tai rauhallisesta kävelystä Bakklandetissa. Iltapäivällä suuntaamme kohti luodetta kauniin Kjeungskjærin majakan sekä tuhansien hurmaavien pikkusaarten ja luotojen ohitse.

Päivä 3 Napapiiri ja Lofootit

Vierailusatamat: Brønnøysund,Sandnessjøen, Nesna, Ørnes, Bodø, Stamsund, Svolvær

Ylitämme napapiirin aamulla ja illalla saavumme Lofooteille. Nämä saaret tunnetaan omaperäisistä, majesteettisten vuorten ympäröimistä kuvankauniista kalastajakylistään – tämä on todella ainutlaatuinen kokemus. Viimeistele vierailusi näillä saarilla kävelyretkellä keskellä kuivuvia kalarivistöjä ja ‘rorbuereita’ eli perinteisiä punaisia kalastajatorppia.

Päivä 4 Tromssa (Tromsø) – pohjoisen portti

Vierailusatamat: Stokmarknes, Sortland, Risøyhamn, Harstad, Finnsnes, Tromssa, Skjervøy

Yöllä laiva purjehtii näyttävän ja kapean Raftsundetin salmen kautta ja ohittaa satumaisen Trollfjordin. Ihaile karua vuoristomaisemaa, jonka terävät huiput korostuvat vasten horisonttia loputtomassa auringonvalossa. Matka jatkuu kohti eloisaa Tromssaa, josta löytyy paljon ravintoloita sekä kahviloita erityisesti kesäisin.

Päivä 5 Honningsvåg ja Nordkapp

Vierailusatamat: Øksfjord, Hammerfest, Havøysund, Honningsvåg, Kjøllefjord, Mehamn, Berlevåg

Päivämme alkaa purjehduksella Magerøysundin lävitse ja ensimmäinen pysähdys on jo Hammerfestissä. Seuraavaksi laiva saapuu Honningsvågiin, joka toimii porttina ihmeelliselle Nordkappille, joka kohoaa 300 metrin korkeuteen merenpinnasta. Nordkappin ylängöllä seisoessaan voi todella tuntea olevansa koko maailman äärilaidalla. Alue tunnetaan myös runsaasta linnustostaan.

Päivä 6 Kirkkoniemi (Kirkenes)

Vierailusatamat: Båtsfjord, Vardø, Vadsø, Kirkkoniemi

Näkymät ja meri muuttuvat dramaattisemmiksi matkan jatkuessa kohti Kirkkoniemeä, johon saavumme kello 9.00.

Retket

Mikäli mahdollista, retket kannattaa varata etukäteen, sillä laivalla myydään ainoastaan jäljelle jääneitä paikkoja. Retkiä ei voi kuitenkaan varata enää etukäteen neljä viikkoa ennen lähtöä. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikanpäällä vallitsevista olosuhteista.

 

Retket opastetaan englannin-, norjan- ja saksankielisinä. Tutustu retkivalikoimaan.

 

Tutustu retkiesitteeseen

 

Retket matkalla pohjoiseen:

2F PIENI PALA NORJAA (H-HJF2F)

Hjorundfjorden

Aika: 2.9.-1.11.

Hinta: 93 /hlö

Takaamme todella erilaisen kokemuksen Norangsdalenin mahtavissa maisemissa. Pysähdyspaikkojamme ovat myös Urken pikkukaupunki ja historiallinen Hotel Union Øye.

 

2B GEIRANGER JA TROLLSTIGENIN SOLA (H-AES2B)

Geiranger - Molde

Aika: 02.06.-1.09.

Hinta: 219 €/hlö

Ajamme ensin ylös Ørne-veieniä eli kotkantietä ja nautimme mahtavista näkymistä Geirangerinvuonolle. Yksi retken monista kohokohdista on laskeutuminen Trollstigenin solaan kiemurtelevaa 11 serpentiinimutkan tietä pitkin.

 

2C ART NOUVEAU -KÄVELYKIERROS (H-AES2C)

Ålesund

Aika: 01.01.-01.06., 2.11.-31.12.

Hinta: 44 €/hlö

Vuoden 1904 tuhoisan tulipalon jälkeen Ålesundin kaupunki rakennettiin uudelleen tuolloin muodikkaaseen jugend-tyyliin. Kiehtova opastettu kävely pitkin kaupungin katuja esittelee elävällä tavalla kaupunkia, sen historiaa ja arkkitehtuuria.

 

2D ATLANTERHAVSPARKEN - AKVAARIOJA AKSLA-VUORI (H-AES2D)

Ålesund

Aika: 01.01.-01.06.,2.11.-31.12.

Hinta: 61 €/hlö

Atlanterhavsparken on Pohjois-Euroopan suurimpia meriakvaarioita. Näemme täällä akvaarion kuuluisan sukellusesityksen.

 

3A NIDAROSIN KATEDRAALI JA RINGVEN MUSEO (H-TRD3A)

Trondheim

Aika: 3.04.-02.9.

Hinta: 69 €/hlö

Tämä lumoava retki vie keskiaikaiseen Nidarosin katedraaliin ja Ringven kauniissa kartanossa toimivaan musiikin historian museoon, jossa voi tutustua yli 2000 soittimen kokoelmaan.


3B TRONDHEIM JA NIDAROSIN KATEDRAALI (H-TRD3B)

Trondheim

Aika: 01.01.-2.04., 03.9.-31.12.

Hinta: 60 €/hlö

Kiertoajelulla Norjan entisessä pääkaupungissa ja nykyään maan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa käymme myös kuuluisassa Nidarosin katedraalissa, Norjan suurimmassa keskiaikaisessa kirkossa, joka on toiminut maan kansallispyhäkkönä aina 1000-luvulta alkaen.

 

3E MUNKHOLMEN (H-TRD3E)

Trondheim

Aika: 3.09. - 02.11.

Hinta: 66 €/hlö

Lähde veneretkelle Munkholmeniin – Trondheimin täynnä historiaa olevaan osaan. Tutki pikku saaren rakennuksia ja siirry ajassa tuhat vuotta taaksepäin.

 

4A SVARTISENIN JÄÄTIKKÖ (H-ORS4A)

Ørnes - Bodø

Aika: 01.06. - 31.8.

Hinta: 219 €/hlö

Norjan toiseksi suurin jäätikkö on hämmästyttänyt vierailijoita jo yli vuosisadan. Venekuljetus alkaa Ørnesin eteläpuolelta ja kulkee kapeiden salmien läpi, pienten saarien ja luotojen välissä matkalla Svartisenin matkailukeskukseen.

 

4D PIKAVENESAFARI SALTSTRAUMENIIN (H-BOO4D)

Bodø

Aika: 15.03 - 03.11.

Hinta: 144 €/hlö

Matkustamme RIB- veneillä maailman voimakkaimpaan vuorovesivirtaukseen, jossa miljoonat vesilitrat ahtautuvat 150 metriä kapean salmen läpi. Matkalla saatamme kohdata myös Euroopan suurimpia petolintuja - merikotkia.

 

4E LOFOTR -VIIKINKIJUHLA (H-STU4E/H-STU4F))

Stamsund - Svolvær

Aika: 01.01.-31.12.

Hinta: 135 €/hlö

Viikinkipäällikkö vaimoineen kutsuu sinut mukaan aitoon viikinkijuhlaan. Koe taianomaisen jännittävä tunnelma isäntien uhratessa jumalilleen toivoen auringon jälleen nousevan, jotta maailmanloppu jäisi tulematta.

 

5H VALASSAFARI  (H-RIN5)

Risøyhamn - Finnsnes

Aika: 01.06.–31.08.

Hinta: 299 €/hlö

Taso: 2, kesto: 7 tuntia

Lähde mukaan valassafarille Andenesin vesille ja koe mahdollisuus nähdä maailman suurin nisäkäs. Andenes on ainoa paikka Norjassa, jossa valaat tulevat näin lähelle rannikkoa. Retkellä pääset nauttimaan samalla kertaa valaiden voimasta ja eleganssista sekä kauniista luonnosta.

 

5A TROMSSA, JÄÄMEREN PORTTI  (H-TOS5A)

Tromsø

Aika: 01.01. - 31.12

Hinta: 81 €/hlö

Tutustu arktisen alueen porttiin retkellä, joka vie moderniin Jäämerenkatedraaliin, jonka itäseinä on kuuluisa lasimosaiikistaan. Edelleen käydään Polaria-keskuksessa, jonka näyttely kertoo Jäämeren alueen luonnosta ja elämästä.

 

5B KOIRAVALJAKKORETKI (H-TOS5B)

Tromssa

Aika: 01.01.-30.04., 01.11.-31.12.

Hinta: 199 €/hlö

Lähde mukaan jännittävälle koiravaljakkoajelulle. Nauti upeista merelle, tuntureille ja avoimille tasangoille avautuvista maisemista huskykoirien kuljettaessa sinua jäisen talvimaiseman halki.


5C MAISEMIA JA HUSKYJA  (H-TOS5C)

Tromssa

Aika: 01.06.-31.08.

Hinta: 69 €/hlö

Puolen tunnin päässä Tromssasta sijaitseva Kvaløya tunnetaan monipuolisesta luonnosta ja eläinmaailmasta. Täällä voit tavata yli 250 huskya pentuineen, ja tutustua lähemmin koiravaljakkoajoon.

 

5D HISTORIALLINEN KÄVELYRETKI (H-TOS5D)

Tromssa

Aika: 01.01.-15.04., 15.10.-31.12.

Hinta: 61 €/hlö

Opastettu kiertokävely Tromssassa, jonka aikana tutustutaan kaupunkiin ja sen historiaan. Käymme mm. kiehtovassa Polar-museossa ja Ølhallenissa, Tromssan vanhimmassa pubissa, jossa pääsemme maistamaan maailman pohjoisimman panimon valmistamaa olutta.

 

5G KAJAKKIRETKI  (H-TOS5G)

Tromssa

Aika: 01.05.-31.08.

Hinta: 169 €/hlö

Melomme kajakeilla pitkin Tromssan rantavesiä, keskellä upeita vuoristomaisemia. Kulkiessamme hiljakseen näillä rauhallisilla vesillä pääsemme todella lähelle meren kiehtovaa eläinmaailmaa.

 

6A NORDKAPP  (H-HVG6A)

Honningsvåg

Aika: 01.01.-31.12.

Hinta: 155 €/hlö

Nauti upeasta subarktisen alueen maisemasta ylittäessämme 71. leveyspiirin kohti Nordkappia, Euroopan mantereen pohjoisinta kohtaa. Vierailemme Nordkapp-keskuksessa, jossa voimme seurata 180° panoraamaelokuvaa Finnmarkin ja Nordkappin alueesta.

 

6B LINTUSAFARI  (H-HVG6B)

Honningsvåg

Aika: 01.05.-31.08.

Hinta: 161 €/hlö

Matkaamme Magerøya-saaren läpi pieneen Gjesværin kalastajakylään. Täältä matkustetaan veneellä Gjesværstappanin luonnonsuojelualueelle, saaristoon jossa pesii yli kolme miljoonaa lintua.

 

6C LAPIN TUNNELMIA  (H-KJD6C)

Kjøllefjord - Mehamn

Aika: 10.5.-10.9.

Hinta: 104 €/hlö

Ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua saamelaisperheeseen ja poronhoitoon sekä saamelaisalueen rikkaaseen historiaan ja lumoavaan luontoon.

 

6D MOOTTORIKELKKARETKI LAPISSA  (H-KJD6D)

Kjøllefjord - Mehamn

Aika: 01.01. - 10.05., 15.12. - 31.12.

Hinta: 324 €/hlö

Koe lumen peittämät laaksot, raikas talvi-ilma, ja hyvällä onnella myös lumoavat revontulet kirkkaalla tähtitaivaalla.

 

6E SAAMENMAAN SYKSY  (H-KJD6E)

Kjøllefjord - Mehamn

Aika: 11.09.-05.11.

Hinta: 81 €/hlö

Saamelaisilla shamaaneilla oli hyödyllistä tietoa luonnon tarjoamista mahdollisuuksista. Opi lisää luonnonkasvien käytöstä lääkintään ja ravinnoksi.

 

7B JOKIVENEELLÄ VENÄJÄN RAJALLE  (H-KKN7B)

Kirkkoniemi

Aika: 01.06. - 30.09.

Hinta: 144 €/hlö

Kuljemme jokiveneillä pitkin Paatsjokea, jonka kulttuurihistoria ulottuu tuhansien vuosien taakse. Ihastelemme rikasta kasvi- ja eläinmaailmaa ja nousemme maihin Norjan ja Venäjän rajalla.


7C MOOTTORIKELKKASAFARI (H-KKN7C)

Kirkkoniemi

Aika: 01.01. - 05.05., 15.12. - 31.12.

Hinta: 199 €/hlö

Nauti matkasta moottorikelkalla jääpeitteistein vuonojen poikki keskellä upeaa talvimaisemaa. Oppaamme kertovat saamelaisen alkuperäiskansan historiasta ja nautimme virvokkeita perinteisessä saamelaiskodassa.

 

7D KIRKKONIEMEN LUMIHOTELLI  (H-KKN7D)

Kirkkoniemi

Aika: 01.01. - 01.05., 15.12. - 31.12.

Hinta: 79 €/hlö

Käymme katsomassa kauniisti koristeltuja Lumihotellin sviittejä ja nautimme drinkin Norjan suurimmassa jääbaarissa. Tutustumme myös poroihin.


7E MÖNKIJÄSAFARI VENÄJÄN RAJALLE (H-KKN7E)

Kirkkoniemi

Aika: 01.05. - 30.09.

Hinta: 149 €/hlö

Aluksi saamme opastuksen mönkijällä ajamiseen, jonka jälkeen ajetaan Kjerringstupetin näköalapaikalle. Täältä matka jatkuu Norjan ja Venäjän rajalle.

 

7F HUSKYVALJAKKOSEIKKAILU  (H-KKN7F)

Kirkkoniemi

Aika: 01.01. - 01.05., 01.12. - 31.12.

Hinta: 211 €/hlö

Koe arktisen erämaan todellinen tunnelma tällä jännittävällä retkellä! Ajan salliessa on mahdollisuus tutustua myös Lumihotelliin tai porotarhaan.

 

7G POHJOISEN ERÄTAIDOT  (H-KKN7G)

Kirkkoniemi

Aika: 7.09. - 06.11

Hinta: 89 €/hlö

Tällä retkellä tutustutaan arktisen alueen syksyyn ja paikallisten asukkaiden vuosisatoja vanhoihin sadonkorjuu-, säilöntä-, metsästys- ja kalastusmenetelmiin.

Hinnasto

Bergen-Kirkkoniemi, BASIC (alk. hinnat)
7 päivää Vuosi Polar sisähytti Polar ikkunahytti Arctic Superior ikkkunahytti Expeditions- sviitit
Tammikuu 2018 597 666 877 x
Helmikuu 2018 817 912 1140 x
Maaliskuu 2018 817 912 1140 x
Huhtikuu 2018 905
1070 1441 x
Toukokuu 2018 1264 1495 2013 x
Kesäkuu 2018 1861 2181 2990 x
Heinäkuu 2018 1738 2036 2907 x
Elokuu 2018 1601 1764 2348 x
Syyskuu 2017 863 958 1231 x
Lokakuu 2017 685 761
980 x
Marraskuu 2017 585 653 873
x
Joulukuu 2017 732 817 1091 x
Bergen-Kirkkoniemi, SELECT (alk. hinnat)
7 päivää Vuosi Polar sisähytti Polar ikkunahytti Arctic Superior ikkkunahytti Expeditions- sviitit
Tammikuu 2018 739 860 947 1365
Helmikuu 2018 1011 1177 1376 1735
Maaliskuu 2018 1011 1177 1376 1735
Huhtikuu 2018 1117 1386 1546
2619
Toukokuu 2018 1560 1936 2159 3471
Kesäkuu 2018 2115 2627 2931 4536
Heinäkuu 2018 1975 2453 2861 4238
Elokuu 2018 1820 2103 2417 3407
Syyskuu 2017 1069 1219 1373 1910
Lokakuu 2017 849 1059 1192 1517
Marraskuu 2017 724 844 974
1359
Joulukuu 2017 905 1055 1217 1676
Bergen-Kirkkoniemi, PLATINUM (alk. hinnat)
7 päivää Vuosi Polar sisähytti Polar ikkunahytti Arctic Superior ikkkunahytti Expeditions- sviitit
Tammikuu 2018
x
1506 1657 2389
Helmikuu 2018 x 2060 2225 3035
Maaliskuu 2018 x 2060 2225 3035
Huhtikuu 2018 x 3464 3865
6548
Toukokuu 2018 x 4839 5398 8678
Kesäkuu 2018 x 6568 7328 11341
Heinäkuu 2018 x 6133 7153
10594
Elokuu 2018 x 5257
6042
8517
Syyskuu 2017 x 2133 2403
3343
Lokakuu 2017 x 1694 1928 2655
Marraskuu 2017 x 1477 1704 2378
Joulukuu 2017 x 1846 2130 2933

 

* Osassa Polar-luokan ikkunahyteistä on estetty näkymä

 

Henkilöhinnat alk. kahden hengen hytissä

 

Hinta sisältää:
BASIC - risteily kahden hengen hytissä täysihoidolla
SELECT - risteily kahden hengen hytissä täysihoidolla, ilmainen WiFi sekä kahvi- ja teetarjoilu sekä illallisajan valinta
PLATINUM - risteily kahden hengen hytissä täysihoidolla, ilmainen WiFi, kahvi- ja teetarjoilu, halutessaan illalliset À la Carte-ravintolassa, juomapaketti illallisen aikana, vierailu laivan konesillalla, lentokenttäkuljetukset Bergenissä, Trondheimissa ja Kirkkoniemessä, vesipullopaketti, kiikareiden käyttö sekä tervetulokori shampanjan kera

Huomioi, että taulukon hintojen saatavuus vaihtelee kysynnän ja laivan kapasiteetin mukaan. Saatavilla olevat päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Lue lisää hinnoittelusta!

 

Hintaan ei sisälly:

- retkiä (osa voidaan varata etukäteen, osa laivalla)

- lentoja eikä hotellimajoituksia

- kuljetuksia laivalle

- matkavakuutusta


 

Lento+hotelli -paketti:

Autamme teitä mielellämme lento- ja hotellivarauksissa. Pyydä päivän tarjous!

Lisätiedot

RISTEILYN AIKATAULU JA REITTI

Laivojen lähtöajat Bergenistä ja Kirkkoniemestä näkyvät täältä.

 

HURTIGRUTENIN LAIVAT

Hurtigrutenilla on erikokoisia ja -ikäisiä laivoja MS Spitsbergenistä (2009) perinteiseen MS Lofoteniin (1964), joka on yhä monien vakiomatkustajien suosikki. Kullakin laivalla on oma tyylinsä ja muotoilunsa, joka näkyy niin laivalla olevassa taiteessa kuin sen värityksessä ja sisustuksessakin. Kaikki laivat takaavat kuitenkin viihtyisän matkakokemuksen rennossa Hurtigrutenin ilmapiirissä. Valitse mieleisesi laivavaihtoehto Hurtigruten laivastosta. Lue lisää!

 

HYTIT LAIVOILLA

 

Sviitit

Tarjolla on laaja valikoima mukavia sviittejä. Myös samantasoisten sviittien koko ja sijaintipaikat laivalla voivat vaihdella. Korkeimmilla kansilla sijaitsevissa sviiteissä on yleensä näköalaikkuna, kun taas alemmilla kansilla sijaitsevissa sviiteissä on pyöreät ikkunat. Sviittiluokat ovat QJ, Q, M, MG ja MX. Niissä kaikissa on oleskelutila, jossa on televisio. Sviiteissä on suihku/wc, ja useimmissa niistä on parisänky* (yksiosaisessa sängyssä voi olla kaksi erillistä patjaa).

 

Tavalliset ja ylelliset hytit

Hyttiluokissa I, L, J, N, P ja U on kaikissa oma suihku/wc ja kaksi sänkyä, joista toisen voi muuntaa sohvaksi. Hyttiluokissa A, D ja joissakin hyttiluokkien I, J ja N hyteistä on ylä- ja alasängyt. MS Lofotenin ja MS Nordstjernenin hyttiluokassa D on vain pesuallas..

 

Erityishytit

MS Lofotenia ja MS Nordstjerneniä lukuun ottamatta laivoissa on ainakin yksi erityisvarusteltu hytti liikuntarajoitteisille matkustajille. Kolmelle tai neljälle henkilölle soveltuvien hyttien hinnat saat pyynnöstä, ja joissakin laivoissa on yhdistettäviä hyttejä.

 

Yleistä tietoa hyteistä

Ilmoitamme erikseen hyttiluokista, joiden muutamissa ulkohyteissä on vain rajallinen näkymä ulos tai ei lainkaan näkymää, koska pelastusveneet tai turvallisuusvarusteet saattavat estää näkymän tai pyöreät ikkunat voivat olla pieniä tai “tunnelimaisia”. Huomaa, että MS Lofotenin ja MS Nordstjernenin kahdella alemmalla kannella olevien hyttien pyöreät ikkunat voivat olla talvisaikaan kiinni.

 

Huom! Matkaohjelmassa esitellyt hytit on MS Finnmarken laivalta. Tarkemmat tiedot valitsemasi laivan hyttivaihtoehtoista saat täältä!

 

NORJAN RANNIKKORISTEILYT - HYVÄ TIETÄÄ

Lue lisää!

Hyttivaihtoehdot

Expeditions Suites - sviitit

 

MG Grand-sviitti (MG) 35 – 37 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, stereot, internetyhteys (paitsi MS Fram), minibaari, joissain hyteissä kylpyamme, useimmissa oma parveke tai ulokeikkuna. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Sviitti (M) 28 – 30 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, minibaari, joissakin hyteissä oma parveke. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Minisviitti (Q) 15 – 20 m2

Sohvaryhmä, tv, minibaari. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Arctic Superior Minisviitti (QJ) 15 – 20 m2

Rajoitettu näköala/ei näköalaa, sohvaryhmä, tv, minibaari.

 

Polar Outside -ulkohytit:

 

Ulkohytti (U) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva, pöytä. Sijainti ylemmillä kansilla.

 

Ulkohytti (P) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Sijainti ylä- ja keskikansilla.

 

Ulkohytti (N) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva (joissain hyteissä kerrosvuoteet). Sijainti keski- ja alakansilla.

 

Ulkohytti (L) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Venttiili-ikkunat, rajoitettu näköala/ei näköalaa. Sijainti alakansilla.

 

Ulkohytti (J) 5-13 m2

Rajoitettu näköala/ei naköalaa, erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti ylä- ja alakansilla.

 

Polar Inside -sisähytit:

 

Sisähytti (I)5 – 10 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti alakansilla.

 

Huom! Matkaohjelmassa esitellyt hytit on MS Finnmarken laivalta. Tarkemmat tiedot valitsemasi laivan hyttivaihtoehtoista saat täältä!