Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Grönlannin länsirannikko

Lähde tutustumaan Grönlannin länsirannikkoon Hurtigrutenin risteilyaluksen, MS Framin kyydissä! Kuudentoista päivän risteily maailman pohjoisimmissa kolkissa on aito arktinen seikkailu. 

.. Lue lisää..

Grönlanti on vastakohtaisuuksien maa ja täysin oma maailmansa. Valtavien jäävuorien muodot hämmästyttävät. Jäätiköt ovat useita kilometrejä paksuja. Mutta täällä on muutakin kuin jäätä. Grönlannissa on myös vehreitä vuoria, pitkiä vuonoja, dramaattisia kallioita, kuumia lähteitä, kauniita kukkia ja raikasta ilmaa.

 

MS Framin matkassa näet vaikuttavat jäätiköt ja jäävuoret, fantastiset vuorimuodostelmat sekä pääset kokemaan Grönlannin ylpeän paikallisväestön vieraanvaraisuuden ja kulttuurin.

 

GRÖNLANNIN RISTEILYT

 

 

Inuitit ovat tottuneet äärimmäisiin olosuhteisiin ja luontoon. Elämä hylkeenpyytäjinä tai metsästäjinä pienissä eristyneissä yhteisöissä näkyy heidän kielessään, musiikissaan, kansanperinteessään, vaatteissaan, ruokakulttuurissaan ja asunnoissaan.

 

Inuittien kulttuurista ja kiehtovasta elämäntavasta kertovat parhaiten he itse. He toivottavat vierailijat tervetulleiksi koteihinsa perinteistä kaffemik-hetkeä viettämään. Näin voit tutustua heidän elämäntapaansa jopa ilman yhteistä kieltä.

 

Hurtigruten pitää yllä hyviä suhteita Grönlannin paikallisiin yhteisöihin ja toimii yhteistyössä niiden kanssa vierailujemme aikana. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaan toimimalla varmistamme myös vieraillemme mahtavan matkaelämyksen.