Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Varauspyyntö

Täytettyänne tarjouspyyntölomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista.

Löytöretkeilijöiden jalanjäljillä (Antarctica and the South Atlantic Islands)

MS FramVain suorat lennot
Matkustuspäivissä on joustoa
(ilmoita tarkemmin viestikentässä)

Matkustuspäivät

Yhteystiedot

Matkustajat

Etu- ja sukunimi Syntymäaika

Viesti

Tilaa Saga Matkojen uutiskirje

*Mikäli valitset huonetyypiksi "Muu", ole hyvä ja kirjoita toivomuksesi viestiin.
*Mikäli täydennät olemassa olevaa varaustasi, muista ilmoitaa varauksen numeron viestiin.

Suojauskoodi

Ole hyvä ja klikkaa "En ole robotti" suojauskenttää tarjouksen vahvistamiseksi
Varaa tästä
Hinta: alk. 6319€
Kesto: 20 pv

Matkapäivät: 28.10.2016

Matkaamme Uruguaysta suurten löytöretkeilijöiden jalanjäljillä kohti kaukaisia Falklandinsaaria ja Etelä-Georgian upeita maisemia. Pysähdymme tutustumaan näihin harvakseltaan vierailtuihin saariin ja niiden historiaan ennen kuin jatkamme matkaa kauas etelään 

 

Tällä tutkimusretkellä matkustamme koko matkan lähikontaktissa ympäröivään luontoon. Matkan aikana näemme Falklandinsaaret ja Etelä-Georgian, molemmat hylkeiden, pingviinien ja albatrossien asuinsijoja. Antarktiksella mahtavat jäätiköt ja jäävuoret sekä pingviinien, ryhävalaiden ja miekkavalaiden parvet jäisessä valtameressä jättävät mieleen painuvat muistot.

Reittikartta

Matkaohjelma

Päivä 1-2 Montevideo

Matka alkaa Uruguayn pääkaupungista Montevideosta. Tutustu mielenkiintoiseen kaupunkiin itsenäisesti. MS Fram lähtee Montevideon satamasta seuraavana päivänä.

Päivä 3-5 Merellä

Käännämme kurssin etelään Falklandinsaarille eteläisellä Atlantilla, 772 km koilliseen Kap Hornista ja noin 1600 km Etelämantereelta. Tutustu laivaan ja kanssamatkustajiin, osallistu luennoille, nauti raikkaasta ilmasta kannella tai rentoudu jossakin laivan näköalasalongeista. 

Päivä 6-8 Falklandinsaaret

Falklandinsaaret koostuvat kahdesta suuremmasta ja noin 700 pienemmästä saaresta, joilla asuu yhteensä 2976 asukasta. Kapteeni John Strong astui täällä ensimmäisenä maihin HMS Welfare -aluksestaan vuonna 1960. Ainutlaatuisen subantarktisen ekosysteeminsä ansiosta näillä saarilla elää yli 70 eläin- ja lintulajia, kuten mustakulma-albatrosseja, ruskeita karkaralintuja, merinorsuja, merileijonia ja viisi eri pingviinilajia. Maisemat sävähdyttävät kallioineen ja lempeine rantoineen. Tavoitteena on saapua Falklandinsaarten luoteispuolelle illalla. Seuraavina päivinä pääsemme tutkimaan tarkemmin Falklandinsaarten luoteispuolta, minkä jälkeen jatkamme kohti pääkaupunkia Port Stanleytä. Voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti tai osallistua järjestetyille retkillemme.

Päivä 9-10 Merellä

Käännämme kurssin kohti Etelä-Georgian saarta, jota kutsutaan Eteläisen jäämeren Serengetiksi ainutlaatuisen runsaan eläinlajiston vuoksi. Matkan aikana pidetyt esitelmät auttavat sinua valmistautumaan käyntiin tällä kauniilla saarella, jota ympäröivät jääpeitteiset vuoret ja viileät smaragdinvihreät lahdet.

Päivä 11-12 Etelä-Georgia

Etelä-Georgian vaihtelevat maisemat ja eläinlajien kirjo lumoavat kokeneemmankin matkailijan. Maailman suurimpia kuningaspingviiniyhteisöjä ympäröivät merikarhut, merinorsut, albatrossit, isomyrskyliitäjät ja kapinmyrskyliitäjät. Kauan hylättynä olleet valaanpyyntiasemat ja Sir Ernest Henry Shackletonin hauta ovat myös näkemisen arvoisia.

Päivä 13-14 Merellä

Suuntaamme kohti maailman eteläisintä mannerta. Matkan aikana voit osallistua luennoille, joilla kerrotaan tästä kiehtovasta valkoisesta mantereesta. Sää-, tuuli- ja jääolosuhteet vaikuttavat merkittävästi ohjelmaamme ja aikatauluumme. Antarktiksella yritämme päästä maihin Eteläisillä Shetlandinsaarilla, jotka koostuvat 11 pääsaaresta ja useista pienemmistä saarista. Noin 80–90 % maa-alueesta on ikijään peitossa.

Päivä 15-17 Antarktis

Atlantic Sound -salmi sijaitsee Antarktiksen niemimaan ja Durville-, Joinville- ja Dundee -saarten välissä. Valtavat jäävuoret tulevat tänne Weddelinmereltä pyörrevirtojen mukana. Tutkimusmatkailijat kutsuvat tätä "jäävuorikujaksi"; alueelta löytyykin mahtava kokoelma erikokoisia jäävuoria. Tukevilla Polarcirkel -veneillä on mahdollista tehdä maihinnousuja lähes missä tahansa ystävällisen ja asiantuntevan tutkimusmatkatiimimme johdolla, paikallista luontoa ja eläimiä kunnioittaen. 

 

Antarktiksella ilma on viileää ja puhdasta. Jäävuoret kohoavat loputtoman valkean maiseman keskellä. Pysyvää ihmisasutusta ei ole, mutta pingviinejä on miljoonia, ja valaita ruokailee täällä tuhansittain. Suuren valkoisen mantereen herättämää tunnetta ei voi sanoin kuvata. Jää-, tuuli- ja sääolosuhteet sanelevat matkareittimme. Jokainen matka on ainutlaatuinen, ja kokenut henkilökuntamme tekee kaikista matkoista unohtumattomia. Maihinnousupaikat valitaan lopullisesti matkan aikana.

Päivä 18-19 Drakensalmi

Laivan keula osoittaa pohjoiseen. Kokemukset vielä tuoreessa muistissa matkaamme takaisin kuuluisan Drakensalmen läpi. Reitti on sama kuin varhaisilla napaseuturetkillä aikoinaan.

Päivä 20 Ushuaia / Buenos Aires

Ainutlaatuisen Etelämantereen ja loppumattomien näkymien jälkeen rantaudumme aamulla Ushuaiaan, maailman eteläisimpään kaupunkiin, joka on Tierra del Fuegon maakunnan pääkaupunki. Antarktinen tutkimusretkemme päättyy, ja lennämme takaisin Buenos Airesiin.

 

Huom! Kuvattu matkareitti on vain suuntaa-antava. Lopullinen matkareitti ilmoitetaan laivan lähtöhetkellä, perustuen sen hetkiseen säätilaan ja jääolosuhteisiin. 23.2.2017 lähtevän matkan reitti on käänteinen.

Retket

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Retkien tiedot ilmoitetaan etukäteen, jos ne ovat käytettävissä. Muussa tapauksessa niistä kerrotaan laivalla. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista.

Lisäohjelma


Jatka lomaasi lisäretkillämme: joko ennen tai jälkeen varsinaisen merimatkan. Tutustu ja käytä mahdollisuutta hyötyä lomastasi vielä enemmän!

Iguassun putoukset 

Mahtavan kaunista, fantastista ja majesteettisen jylhää – sanat eivät riitä kuvailemaan maailman suurimpia vesiputouksia. Näe ja koe Iguassun putoukset itse! Iguazun putoukset voi yhdistää kaikkiin Etelämantereen matkoihin.

Hinnasto

Hinta: alk. 6319 eur/hlö jaetussa kahden hengen sisähytissä

 

Huom! Hurtigrutenilla on joustava hinnoittelu, ja alennushintojen saatavuus on rajoitettu. Hinnat voivat muuttua kysynnän ja vapaiden paikkojen mukaan, voimassolevat hinnat ilmoitetaan varaushetkellä.

 

HINTOIHIN SISÄLTYY

- Hurtigrutenin risteily valitussa hyttiluokassa ja täysihoito laivalla.

- Kuljetukset Ushuaian lentokentän ja laivan välillä

- Lentomatka Buenos Aires - Ushuaia economy-luokassa  sis. verot ja matkustajamaksut

- Tuulen- ja vedenpitävä takki.

- Maihinnousut Polarcirkel-veneillä ja ohjelma laivalla ja  maissa.

- Kokenut tutkimusretkitiimi, joka järjestää asialuentoja ja osallistuu maihinnousuihin sekä ohjelmaan laivalla.

- Kahvi ja tee laivalla.

- Sviittien hintaan sisältyy lisäpalveluja, esim. ruokajuomat aterioiden aikana ja tervetuliaislahja.

 

Hintaan ei sisälly:

- Kansainvälisiä lentoja

- Matka- ja peruutusvakuutukset

- Valinnaiset retket ja palvelurahat

 

Tärkeää tietoa:

- Hinnat ovat euroissa (EUR) per henkilö

- Suunnitellut maihinnousut riippuvat sää- ja jääolosuhteista.

- Pidätämme oikeuden muuttaa suunniteltuaohjelmaa ja matkareittiä.

- Joitakin maissakäyntejä ja retkiä Polarcirkel-veneillä myydään vain laivalla.

- Jalkineiden vuokraus laivalla.

- Yhden hengen hyttejä vain tilauksesta.

- Pakollinen todistus terveydentilasta.

- Matkalla tulee olla matkavakuutus.

Lisätiedot

RETKET MAISSA

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Retkiohjelmaan voit tutusta allaolevasta linkistä. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista. 

Osa retkistä (punaisella merkityt) on varattavissa vain laivalta.

Tutustu retkitarjontaan [PDF]

 

LISÄOHJELMA

Jatka lomaasi lisäretkillä: joko ennen tai jälkeen varsinaisen merimatkan. Tutustu ja käytä mahdollisuutta hyötyä lomastasi vielä enemmän!

Voit varata lisäohjelman sekä kansainväliset lennot helposti matka-asiantuntijoiltamme risteilyä varattaessasi.

Tutustu lisäohjelmiin [PDF]

 

PALVELUTASOT HYTEISSÄ

Hytit on luokiteltu neljään eri kategoriaan ja jokaisessa niissä on erilainen palvelutaso. Oheisesta taulukosta näet mitä palveluita sisältyy valitsemaasi hyttiluokkaan.

Tutustu palvelutasoihin [PDF]

 

EXPEDITION TEAM - TUTKIMUSMATKATIIMI

Explorer-matkoilla risteilyaluksen mukana kulkee asiantunteva tutkimusmatkatiimi. Huolellisesti valitut tiimin jäsenet tuntevat paikalliset tavat ja ovat erikoistuneet alueen historiaan, luontoon ja maantieteeseen.

Lue lisää!

 

ARKTISET RISTEILYT - HYVÄ TIETÄÄ

Lue lisää!

Hyttivaihtoehdot

Expeditions Suites - sviitit:

 

MG Grand-sviitti (MG) 35 – 37 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, stereot, internetyhteys (paitsi MS Fram), minibaari, joissain hyteissä kylpyamme, useimmissa oma parveke tai ulokeikkuna. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Sviitti (M) 28 – 30 m2

1-2 huonetta, sohvaryhmä, tv, minibaari, joissakin hyteissä oma parveke. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Minisviitti (Q) 15 – 20 m2

Sohvaryhmä, tv, minibaari. Hytit sijaitsevat yläkansilla.

 

Polar Outside -ulkohytit:

 

Arctic Superior Ulkohytti (U) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva, pöytä. Sijainti ylemmillä kansilla.

 

Ulkohytti (N) 5 – 13 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Sijainti alakansilla.

 

Polar Inside -sisähytit:

 

Sisähytti (I) 5 – 10 m2

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti alakansilla.