Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Pingviinien valtakunta

Koe Antarktis, yksi maailman syrjäisimmistä ja koskemattomimmista alueista, yhdellä maailman parhaista tutkimusretkialuksista. Purjehdit Drakensalmen läpi albatrossien ja ulappakeijujen seuratessa .. Lue lisää..

Eteläinen napapiiri

Matkustamme aivan eteläiselle napapiirille asti, jonka ylittäminen on mahdollista vain tällä tutkimusretkellä. Kun sijaintisi on 66°33´S, olet keskellä koskematonta Antarktista, jonka vain harvat o.. Lue lisää..

Suuri Eteläisen jäämeren tutkimusmatka

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Etelämantereelle, Falklandinsaarille, Etelä-Georgiaan ja Eteläisille Orkneysaarille. Nauti luonnon monimuotoisuudesta, ystävällisestä matkaseurasta ja Etelä-A.. Lue lisää..

Valtava Antarktis on on varmasti erilainen kuin mikään aiemmin kokemasi. Kuvittele mielessäsi maa-alue, joka on kymmenen kertaa suurempi kuin Saksa, Ranska ja Espanja yhteensä – ja jota ympäröivät jääkylmät merivirrat ja ajojäät.


ANTARKTIKSEN RISTEILYT

Antarktis on rauhan ja tieteellisen tutkimustyön tyyssija. Sanoinkuvaamaton Antarktis on miljoonien pingviinien kotipaikka, mutta pysyvää ihmisasutusta siellä ei ole väliaikaisia tutkimustyöleirejä lukuunottamatta. Kesäisin kylmille merialueille saapuu tuhansia valaita etsimään ravintoa. Hyvinvarustetulla MS Fram -aluksellamme kestää lähes kaksi vuorokautta Etelä-Amerikan ja Antarktiksen välissä sijaitsevan Drakensalmen ylittämiseen, ja tuon ajan hyödynnämme valmistautuen tulevaan ammattitaitoisen henkilökunnan opastuksella. Jäätikölle saapuessamme saatamme nähdä vilauksen nopealiikkeisistä leopardihylkeistä ja kuulla ryhävalaiden puhalluksen, samalla kun purjehdimme pingviini- ja merilintuparvien ohi. Valitsetpa minkä tahansa Antarktikselle suuntautuvan tutkimusmatkamme, koet mieleenpainuvan lämpimän vastaanoton –ilmoista riippumatta.