Jyrkkäseinäisillä niityillä vaeltavat kymmenet tuhannet lampaat ja vuorilta alas solisevat purot ovat ensimmäisiä näkyjä, jotka matkailija kohtaa Färsaarilla. Puita ei saarilla juuri ole, mutta ruoho vihertää lähes läpi vuoden. Golf-virran ansiosta talvet ovat leutoja, mutta kesätkin ovat viileitä (keskilämpötila n. +10°C). Vajaa 50 000 asukkaan saarilla harrastetaan paljon musiikkia, tanssia ja käsitöitä. Vuosittain G!-musiikkifestivaali kokoaa Gøtan kylään paikallisbändien lisäksi kansainvälisiä nousevia artisteja. 

Suositut matkapaketit Färsaarillealk. 856 €/hlö
alk. 856 €/hlö

The Classic Circle

8 pv pv, Ympäri vuoden

The Classis Circle -autopaketti sopii autolijoille, jotka haluavat nähdä Färsaarten parhaat palat; luontoihmeet ja ihastuttavimman pikkukylät – tietenkin itselle parhaiten sopivassa aikataulussa!


Lue lisää »
alk. 978 €/hlö
alk. 978 €/hlö

From South to North

6 pv pv, 15.5.-1.9.2016

Lähde omatoimiselle autopakettimatkalle tutustumaan aitoon ja lähes koskemattomaan saaristoon, jolla on rikas kulttuuri, upeat vihreät maisemat ja hyvin säilynyt luonto!


Lue lisää »
alk. 1093 €/hlö
alk. 1093 €/hlö

Färsaaret tutuksi

8 pv pv, Torstaisin, kesä-elokuu

Tutustu Färsaarien upeaan luontoon ja mielenkiintoisiin pikkukyliin paikallisen oppaan johdolla. Pääset näkemään färsaarelaista elämää läheltä, ja kokemaan saaret autenttisimmillaan. 


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!