Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Grönlanti on alueellisesti yli 2,1 miljoonan neliökilometrin suuruinen ja 80 prosenttia siitä on jään peitossa. Kalaallit Nunnaat (Ihmisten Maa) on grönlantilaisten (inuiittien) antama nimi maailman suurimmalle saarelle, Grönlannille. Grönlanti on myös vastakohtaisuuksien maa, valtavien jäätiköiden lisäksi siellä on vehreitä vuoria, kauniita vuonomaisemia ja värikäs kansa kiehtovine kulttuureineen.

 

Inuitit ovat tottuneet äärimmäisiin olosuhteisiin ja luontoon. Elämä hylkeenpyytäjinä tai metsästäjinä pienissä eristyneissä yhteisöissä näkyy heidän kielessään, musiikissaan, kansanperinteessään, vaatteissaan, ruokakulttuurissaan ja asunnoissaan.

Lähde mukaamme tutkimaan ja kokemaan turistien harvoin vierailemilla alueilla niiden historiaa, maisemia ja elintapoja. Huippuvuoret on jääkarhujen valtakunta, jonka maisemaa muokkaavat jää, tuuli, lumi ja meri. Grönlannissa, inuiittien maassa, voit tähyillä kauas vuorten, jäätiköiden ja jäävuorten yli. Iso ja valkoinen Antarktis poikkeaa taatusti kaikesta, mitä olet ennen kokenut!

 

..
Lue lisää..

Sää ja vaatetus

Arktiset alueet, kuten Grönlanti, ovat matkakohteena poikkeuksellisia. Näissä kohteissa ollaan ilmasto-olosuhteista riippuvaisia. Lisäksi majoituspaikkojen ja liikennevälineiden määrä on hyvin rajallinen.

 

Sää matkakohteessa saattaa vaihdella yllättävästi myös kesällä. Lämmin auringonpaiste voi lyhyessä ajassa muuttua jäätäväksi sateeksi tai myrskyksi. Varaa aina mukaan sateen ja tuulenpitävä takki ja housut, villapusero, lämpimät alusvaatteet, sukat, käsineet ja päähine sekä tukevapohjaiset jalkineet kuten vaelluskengät. Älä unohda myöskään aurinkolaseja ja voidetta.

 

Matkaohjelman muutokset

Arctic Adventure varaa itsellään oikeuden muuttaa matkareittiä ja aikatauluja, jos tämä on tarpeellista matkan toteutumisen kannalta. Aikataulu- ja ohjelmamuutoksista saattaa aiheutua ylimääräisiä matkakustannuksia, jotka asiakkaan on itse maksettava. Varaudu tällaisten tapauksien varalta.

Passi ja viisumiGrönlantiin matkustava Suomen kansalainen ei tarvitse passia eikä viisumia. Matkalla on kuitenkin aina oltava mukana poliisiviranomaisen myöntämä virallinen henkilötodistus (ei ajokortti). Matkanjärjestäjä ei palauta matkan hintaa, jos matka peruuntuu voimassaolevien matka-asiakirjojen puuttumisen vuoksi. Muiden kuin Suomen kansalaisten on tarkistettava, vaaditaanko heiltä matkakohteeseen passi tai viisumi.

MatkavakuutusMatkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta. Saga Matkat ja Arctic Adventure vaativat Grönlantiin matkustavilta matkustajilta voimassa olevan matkavakuutuksen. Suosittelemme peruutusturvan ja matkatavaran sisällyttämistä matkatavaravakuutukseen.

..
Lue lisää..

Saga Matkojen arktisten matkojen tarjonta kattaa monipuolisen valikoiman matkoja Grönlantiin. Järjestämme eripituisia matkoja eri puolille Grönlantia. Koe ja näe Grönlannin ainutlaatuinen luonto ja kulttuuri. Tutustu tarkemmin kiehtoviin matkaohjelmiimme!

Risteilyt

Hurtigrutenin MS Framin matkassa näet vaikuttavat jäätiköt ja jäävuoret, fantastiset vuorimuodostelmat sekä pääset kokemaan Grönlannin ylpeän paikallisväestön vieraanvaraisuuden ja kulttuurin.

 

Diskolahti ja eteläiset vuonot

12-13 päivän matka

Hinnat alkaen 4588 €/hlö

 

Muu matkaohjelma Grönlantiin

Yhteistyössä Arctic Adventuren kanssa tarjoamme laajan valikoiman matkoja Grönlantiin. Arctic Adventure on suurin Grönlannin matkojen matkanjärjestäjä ja se on toiminut vuodesta 1983. Kaikki Arctic Adventuren kesälähdöt toteutetaan! 

 

Allaoleviin Grönlannin matkojen hintoihin sisältyvät lennot, verot ja matkustajamaksut, majoitus aamiaisella (ei päiväretkillä), matkaohjelmassa mainitut kuljetukset matkakohteessa ja kohdeoppaan palvelut.

 

Kööpenhaminan kautta tehtävien matkojen hintoihin sisältyvät lennot Helsingistä ja matkaohjelmissa mainitut palvelut. Islannista lähtevillä matkoilla hintoihin sisältyvät lennot Keflavikin lentoasemalta (55 km Reykjavikista) ja matkaohjelmissa mainitut palvelut.

..
Lue lisää..

Ilulissat on koko Grönlannin helmi. Helikopteriretki jäävuoria purkavan jäätikön yllä tai veneretki majesteetillisten jäävuorten keskellä on kokemus vailla vertaansa.  Pohjoisen pallonpuoliskon eniten jäämassaa tuottavasta Sermeq Kujalleq-jäätiköstä irtoaa valtavia jäävuoria vuononsuulle, aivan kaupungin ulkopuolelle. Ilulissat on yksi UNESCO:n maailmanperintökohteista. Lennot Islannin tai Tanskan kautta.

..
Lue lisää..

 

Narsarsuaq on hyvien lentoyhteyksiensä vuoksi Etelä-Grönlannin päämatkakohde. Se tarjoaa monipuoliset retkimahdollisuudet veneellä, helikopterilla ja patikoiden. Lennot Islannin tai Tanskan kautta.

 

..
Lue lisää..