Etelämantereella sijaitseva Antarktis käsittää napamantereen sekä sitä ympäröivät arktiset saaret. Etelämantereella ei ole vakituista ihmisasutusta lukuun ottamatta kansainvälisiä tutkimusasemia. Upea Antarktis on siis yksi maailman syrjäisimmistä alueista, joissa ihminen on koskaan käynyt!

 

Antarktis-risteilyillä kuulet mielenkiintoisia luentoja ja näet upeita maisemia, jotka vain harva on nähnyt ennen sinua. Tutustut myös alueen harvinaisiin eläimiin, kuten pingviineihin.

Arktiset alueet, kuten Etelämanner, ovat matkakohteena poikkeuksellisia. Näissä kohteissa ollaan ilmasto-olosuhteista riippuvaisia. Sää matkakohteessa saattaa vaihdella myös kesällä. Lämmin auringonpaiste voi lyhyessä ajassa muuttua jäätäväksi sateeksi tai myrskyksi. Varaa aina mukaan sateen ja tuulenpitävä takki ja housut, villapusero, lämpimät alusvaatteet, sukat, käsineet ja päähine sekä tukevapohjaiset jalkineet kuten vaelluskengät. Älä unohda myöskään aurinkolaseja ja -voidetta!

Antarktiksen risteilytalk. 6596 €

Patagonia & Antarktis

Tämä 16 päivän seikkailu maailman syrjäisimmissä kolkissa on huilea kokemus. Tutustu Chilen vuonoihin, näe maaginen Kap Horn, ihastu ystävällisiin pingviineihin, patikoi Antarktiksella ja kosketa jäävuorta paljain käsin!


16 pv
alk. 5337 €

Seikkailu Chilen vuonoilla ja Antarktiksella

Villieläimien bongailu ei varmasti lopu lyhyeen tällä risteilyllä; lähde unohtumattomalle matkalle albatrossien, valaiden, hylkeiden, merileijonien ja delfiinien maailmaan!


15 pv
alk. 5983 €

Legendaariset Magalhãesinsalmi, Chilen vuonot ja Antarktis

Haluatko uuden vuoden alkua unohtumattomalla tavalla? Vietä talvilomasi risteilemällä Antarktiksella!


18-20 pv
alk. 7835 €

Suuri eteläisen jäämeren tutkimusmatka

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Etelämantereelle, Falklandinsaarille, Etelä-Georgiaan ja Eteläisille Orkneysaarille. Nauti Etelä-Atlantin saarten upeista maisemista, kun matkaamme suurelle valkoiselle Antarktikselle!


20 pv
alk. 4777 €

Tutkimusmatka: Patagonia, Etelämanner ja Chilen vuonot

Koe Etelä-Amerikan ja Etelämantereen parhaat palat samalla risteilyllä! Risteilyn aikana tutustutaan mm. Patagonian upeaan rannikkoon, vieraillaan Falklandinsaarilla ja vietetään unohtumattomat neljä päivää Etelämantereella.


18 pv
alk. 5923 €

Pingviinien valtakunta

Koe Antarktis, yksi maailman syrjäisimmistä ja koskemattomimmista alueista, yhdellä maailman parhaista tutkimusretkialuksista. Risteilyn aikana näet niin hylkeitä, pingviinejä kuin valaita.


13-14 pv
alk. 11185 €

Eteläinen napapiiri

Matkustamme aivan eteläiselle napapiirille asti, jonka ylittäminen on mahdollista vain tällä tutkimusretkellä. Kun sijaintisi on 66°33´S, olet keskellä koskematonta Antarktista, jonka vain harvat ovat nähneet ennen sinua. 


16 pv
alk. 5450 €

Argentiina, Uruguay ja valkoinen Antarktis

Koe Antarktis, yksi maailman syrjäisimmistä ja koskemattomimmista alueista, yhdellä maailman parhaista tutkimusretkialuksista! Lähtö Uruguayn Montevideosta tai Argentiinan Buenos Airesista.


17 pv
alk. 10631 €

Eteläisen jäämeren parhaat palat

Lähde mukaan unohtumattomalle merimatkalle! Näet risteilyn aikana eteläisen jäämeren parhaat palat: Falklandinsaaret, Etelä-Georgian ja mahtavan Antarktiksen.


23 pv
alk. 7882 €

Chilen vuonot, Antarktis ja Falklandinsaaret

Hurtigrutenin uusin tulokas, huippumoderni MS Roald Amundsen, vie sinut maailman kauneimpiin ja syrjäisimpiin kolkkiin.


18 pv
alk. 8363 €

Tutkimusmatka Patagonian maisemiin ja Antarktikselle

Tutkimusmatka starttaa värikkäästä Valparaíson kaupungista Chilestä. Ihastu Patagonian henkeäsalpaavan kauniisiin luontokohteisiin, näe majesteettinen Kap Horn ja vietä unohtumattomat viisi päivää Antarktikselle!


19/20 pv
alk. 6250 €

Jouluseikkailu Etelämantereella

Joulu jäätiköiden ja napaeläinten ympäröimänä on ikimuistoinen kokemus. Hyppää MS Midnatsolin kyytiin, ja aloita merimatka kohti valkoista Etelämannerta!


15 pv
alk. 8396 €

Antarktis, Patagonia ja Chilen vuonot

Vietä viisi unohtumatonta päivää valkoisella Etelämantereella ja näe Chilen vuonot sekä majesteettinen Kap Horn! Paluumatkalla ihastelet Patagonian henkeäsalpaavan kauniita maisemia.


20 pv
aa