Etelämantereella sijaitseva Antarktis käsittää napamantereen sekä sitä ympäröivät arktiset saaret. Etelämantereella ei ole vakituista ihmisasutusta lukuun ottamatta kansainvälisiä tutkimusasemia. Upea Antarktis on siis yksi maailman syrjäisimmistä alueista, joissa ihminen on koskaan käynyt!

 

Antarktis-risteilyillä kuulet mielenkiintoisia luentoja ja näet upeita maisemia, jotka vain harva on nähnyt ennen sinua. Tutustut myös alueen harvinaisiin eläimiin, kuten pingviineihin.

Arktiset alueet, kuten Etelämanner, ovat matkakohteena poikkeuksellisia. Näissä kohteissa ollaan ilmasto-olosuhteista riippuvaisia. Sää matkakohteessa saattaa vaihdella myös kesällä. Lämmin auringonpaiste voi lyhyessä ajassa muuttua jäätäväksi sateeksi tai myrskyksi. Varaa aina mukaan sateen ja tuulenpitävä takki ja housut, villapusero, lämpimät alusvaatteet, sukat, käsineet ja päähine sekä tukevapohjaiset jalkineet kuten vaelluskengät. Älä unohda myöskään aurinkolaseja ja -voidetta!Antarktiksen risteilyt5194 €

Patagonia & Antarktis

Tämä 16 päivän seikkailu maailman syrjäisimmissä kolkissa on huilea kokemus. Tutustu Chilen vuonoihin, näe maaginen Kap Horn, ihastu ystävällisiin pingviineihin, patikoi Antarktiksella ja kosketa jäävuorta paljain käsin!


16 pv
5337€

Seikkailu Chilen vuonoilla ja Antarktiksella

Villieläimien bongailu ei varmasti lopu lyhyeen tällä risteilyllä; lähde unohtumattomalle matkalle albatrossien, valaiden, hylkeiden, merileijonien ja delfiinien maailmaan!


15 pv
6539€

Legendaariset Magalhãesinsalmi, Chilen vuonot ja Antarktis

Haluatko juhlistaa joulua ja uutta vuotta unohtumattomalla tavalla? Vietä juhlapyhät risteilemällä Antarktiksella!


18 pv
7835€

Suuri eteläisen jäämeren tutkimusmatka

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Etelämantereelle, Falklandinsaarille, Etelä-Georgiaan ja Eteläisille Orkneysaarille. Nauti Etelä-Atlantin saarten upeista maisemista, kun matkaamme suurelle valkoiselle Antarktikselle!


20 pv
4777 €

Tutkimusmatka: Patagonia, Etelämanner ja Chilen vuonot

Koe Etelä-Amerikan ja Etelämantereen parhaat palat samalla risteilyllä! Risteilyn aikana tutustutaan mm. Patagonian upeaan rannikkoon, vieraillaan Falklandinsaarilla ja vietetään unohtumattomat neljä päivää Etelämantereella.


18 pv
5923€

Pingviinien valtakunta

Koe Antarktis, yksi maailman syrjäisimmistä ja koskemattomimmista alueista, yhdellä maailman parhaista tutkimusretkialuksista. Risteilyn aikana näet niin hylkeitä, pingviinejä kuin valaita.


14 pv
6746€

Eteläinen napapiiri

Matkustamme aivan eteläiselle napapiirille asti, jonka ylittäminen on mahdollista vain tällä tutkimusretkellä. Kun sijaintisi on 66°33´S, olet keskellä koskematonta Antarktista, jonka vain harvat ovat nähneet ennen sinua. 


16 pv
aa
 
 

Minne matkustat seuraavaksi? Löydä meiltä inspiraatiota!

Tilaa Saga Matkojen uutiskirje! Vastaanota uusimmat matkatarjouksemme ja matkavinkit.

Saga Matkat somessa: