Lähde tutustumaan mahtavan jäätikön peittämään Grönlantiin, terävähuippuisten vuorten ympäröimään jääkarhujen valtakuntaan Huippuvuorille tai Etelämantereen arktiseen paratiisiin! Maailman suurimmalla saarella Grönlannissa tutustut mahtavan jäätikön lisäksi myös sen alkuperäisasukkaisiin inuiiteihin. Huippuvuorten alkuperäisasukkaita ovat sen sijaan jääkarjut, mursut ja hylkeet. Matkailijat ovatkin näin arktisessa matkakohteessa vielä suhteellisen harvinainen näky. Tätä lähemmäs Pohjoisnapaa ei ole helppo päästä!

 

Etelämantereelle ei ole vielä moni matkailija eksynyt. Hurtigrutenin risteilyllä pääset kokemaan Valkoisen mantereen, sen helmenhohtoiset jäätiköt ja massiiviset jäävuoret sekä tutustumaan Etelämantereen asukkaisiin: pingviineihin, merinorsuihin, mursuihin, valaisiin ja monenlaisiin lintuihin!aa
 

Suositut arktiset matkatalk. 1723 €

Huippuvuorten talvisafari

Lähde kolmen päivän moottorikelkkamatkalle Huippuvuorten upeisiin maisemiin. Viiletä valkoisena hohtavien jäätiköiden läpi ja ihastu itärannikon ihmeellisiin jäävuoriin. Hyvällä tuurilla saatat nähdä myös jääkarhuja!


Lue lisää »
alk. 1345 €

Huippuvuorten koiravaljakkosafari

Koe aito arktinen elämys tällä kolmen päivän matkalla! Nauti Huippuvuorten upeista maisemista koirantassujen äänten kantautuessa korviisi ja kelkan luistaessa pehmeästi lumella!


Lue lisää »
5906 €

Jääkarhun valtakunnassa

Koe uskomattomia maisemia Huippuvuorten kaukaisimmilla alueilla. Huippuvuorten kiertomatkan aikana koet alhaalla paistavan keskiyön auringon, jonka yliluonnolliset värit heijastuvat merenpinnasta, jäästä ja jäätiköistä.


Tarjous! Lennot kaupan päälle. Voimassa 30.10. asti.

Lue lisää »
6526 €

Reykjavík, Stykkishólmur ja Grönlannin länsirannikko

Ihastu samalla risteilyllä Islannin laavamuodostumiin ja geysireihin sekä Grönlannin arktisiin maisemiin! Risteilyn kesto on 17 päivää. 


Tarjous! Lennot kaupan päälle. Voimassa 30.10. asti.

Lue lisää »
6716 €

Viikinkien jäljillä Pohjois-Atlantilla

Näe samalla risteilyllä mahtavat Huippuvuoret, Grölannin upea itärannikko sekä Islannin parhaat palat! Risteily lähtee Longyearbyenistä ja päättyy Reykjavikiin.


Tarjous! Lennot kaupan päälle. Voimassa 30.10. asti.

Lue lisää »
5450 €

Argentiina, Uruguay ja valkoinen Antarktis

Koe Antarktis, yksi maailman syrjäisimmistä ja koskemattomimmista alueista, yhdellä maailman parhaista tutkimusretkialuksista! Lähtö Uruguayn Montevideosta tai Argentiinan Buenos Airesista.


Tarjous! Lennot kaupan päälle 22.10.2018 lähdölle, kun varataan Arctic Superior -hytti tai sviitti. Voimassa 30.10. asti.

Lue lisää »