Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Arktiset kohteet

Lähde mukaamme tutkimaan ja kokemaan turistien harvoin vierailemilla alueilla niiden historiaa, maisemia ja elintapoja. Huippuvuoret on jääkarhujen valtakunta, jonka maisemaa muokkaavat jää, tuuli, lumi ja meri. Grönlannissa, inuiittien maassa, voit tähyillä kauas vuorten, jäätiköiden ja jäävuorten yli. Iso ja valkoinen Antarktis poikkeaa taatusti kaikesta, mitä olet ennen kokenut!

 

..
Lue lisää..

Saga Matkojen arktisten matkojen tarjonta kattaa monipuolisen valikoiman matkoja Grönlantiin. Järjestämme eripituisia matkoja eri puolille Grönlantia. Koe ja näe Grönlannin ainutlaatuinen luonto ja kulttuuri. Tutustu tarkemmin kiehtoviin matkaohjelmiimme!

Risteilyt

Hurtigrutenin MS Framin matkassa näet vaikuttavat jäätiköt ja jäävuoret, fantastiset vuorimuodostelmat sekä pääset kokemaan Grönlannin ylpeän paikallisväestön vieraanvaraisuuden ja kulttuurin.

 

Diskolahti ja eteläiset vuonot

12-13 päivän matka

Hinnat alkaen 4588 €/hlö

 

Muu matkaohjelma Grönlantiin

Yhteistyössä Arctic Adventuren kanssa tarjoamme laajan valikoiman matkoja Grönlantiin. Arctic Adventure on suurin Grönlannin matkojen matkanjärjestäjä ja se on toiminut vuodesta 1983. Kaikki Arctic Adventuren kesälähdöt toteutetaan! 

 

Allaoleviin Grönlannin matkojen hintoihin sisältyvät lennot, verot ja matkustajamaksut, majoitus aamiaisella (ei päiväretkillä), matkaohjelmassa mainitut kuljetukset matkakohteessa ja kohdeoppaan palvelut.

 

Kööpenhaminan kautta tehtävien matkojen hintoihin sisältyvät lennot Helsingistä ja matkaohjelmissa mainitut palvelut. Islannista lähtevillä matkoilla hintoihin sisältyvät lennot Keflavikin lentoasemalta (55 km Reykjavikista) ja matkaohjelmissa mainitut palvelut.

..
Lue lisää..

Syrjässä valtaväyliltä sijaitseva eksoottinen Huippuvuoret edustaa Norjan pohjoisinta aluetta. Huippuvuoret on käsinkosketeltava vertauskuva äärimmäisyyksille: luonnon hallitsevina elementteinä ovat jää, tuuli, meri ja

lumi. Lähde mukaan matkalle, jolta saat taatusti unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä.


Risteilyt:

Ilmastomatka - Islanti, Jan Mayen ja Huippuvuoret

8 päivän matka

Hinnat alkaen € 2658

lähtöpäivät 13.7.2016

Tule mukaan harvinaiselle matkalle Jan Mayenille, yhdelle maailman eristäytyneimmistä saarista. Sieltä matkamme jatkuu pohjoiseen Huippuvuorten saaristoon.

 

Jääkarhujen valtakunnassa

8 päivän matka

Hinnat alkaen € 5059

lähtöpäivät 2016: 20.7., 27.7., 3.8., 10.8., 17.8.2016

Ainutlaatuinen 8 päivän risteily norjalaisella MS Fram -aluksella. Risteilyllä kierretään saariryhmä ympäri välillä rantautuen kumiveneellä.

 

Huippuvuoret rannikkoristeily

6 päivän matka

Hinnat alkaen € 1375

 

Matkan lähtöpäivät 2016: 9.6., 16.6., 23.6., 30.6., 7.7., 21.7., 28.7., 4.8., 11.8., 18.8.2016. Sekä torstaisin ajalla 6.6.- 29.8.2016.

 

Muut matkavaihtoehdot:

Spitsbergen Travelilla on ohjelmassa runsaasti erilaisia matkoja Huippuvuorilla. Tutustu matkoihin ja tee varaukset samoin hinnoin helposti Saga Matkojen kautta.

 

Täydelliset matkaohjelmat ja retkitiedot löytyvät Spitsbergen Travelin sivuilta. Sivuilta löytyvät myös hinnat Norjan kruunuissa. Eurohinnan saa jakamalla Norjan kruunuhinnan euron vaihtokurssilla. Vaihtokurssi oli 1.2.2014 8,64. Valuuttakurssi vaihtelee, joten tarkista kurssi ennen varausta. Lentohinnat Helsingistä Longyearbyeniin ovat alkaen 574 € meno-paluulennoilta sisältäen verot ja palvelumaksun. Lentoyhtiöillä varaus-, maksu- ja peruutusehdot vaihtelevat varausluokan mukaan. Tarkista ne lentoa varatessasi. 

..
Lue lisää..

Ilulissat on koko Grönlannin helmi. Helikopteriretki jäävuoria purkavan jäätikön yllä tai veneretki majesteetillisten jäävuorten keskellä on kokemus vailla vertaansa.  Pohjoisen pallonpuoliskon eniten jäämassaa tuottavasta Sermeq Kujalleq-jäätiköstä irtoaa valtavia jäävuoria vuononsuulle, aivan kaupungin ulkopuolelle. Ilulissat on yksi UNESCO:n maailmanperintökohteista. Lennot Islannin tai Tanskan kautta.

..
Lue lisää..

 

Narsarsuaq on hyvien lentoyhteyksiensä vuoksi Etelä-Grönlannin päämatkakohde. Se tarjoaa monipuoliset retkimahdollisuudet veneellä, helikopterilla ja patikoiden. Lennot Islannin tai Tanskan kautta.

 

..
Lue lisää..